Regnskapskontor

Agro Økonomi er enkelt og raskt å bruke. Programmet har mange smarte funksjoner som automatiserer arbeidet og forenkler oppgaven med å føre regnskap. Det er en av grunnene til at 400 regnskapskontorer over hele landet har valgt å bruke Agro Økonomi.

Agro Økonomi kan brukes til alle typer næring. Det er spesielt godt egnet til foretak med flere typer virksomheter som for eksempel landbruk i kombinasjon med annen næring. Agro Økonomi passer til alle selskapsformer, og til alt fra det enkleste regnskap til det mest avanserte.

Vår strategi er å lage åpne, standardiserte løsninger basert på offisielle standarder og den mest moderne teknologi. Vi har lagt stor vekt på brukeropplevelsen. Det skal være lett å navigere med få tastetrykk.

Våre moduler er integrert med hverandre og fullt ut integrert med Altinn og Brønnøysundregistrene. Opplysninger overføres automatisk. Du får bedre arbeidsflyt, oversikt og sparer tid med færre operasjoner.

Agro Økonomi får tilnærmet maksscore på brukerstøtte og er ett av de rimeligste i markedet. Vi har gjort en brukerundersøkelse hvor hele 98 prosent av kundene våre sier at de vil anbefale Agro Økonomi til andre regnskapsførere.

Agro Kontor er en modul spesielt utviklet for regnskapsbransjen og oppfyller kravene til dokumentasjon av regnskapsarbeidet samtidig som det er et nyttig arbeidsverktøy for ethvert regnskapskontor. Med Agro Kontor holder du orden på kontoret og klientene dine.