Personvernerklæring

Sist oppdatert: 11. mai 2018

På denne siden beskrives hvordan personopplysninger samles inn og brukes på nettsiden www.agro.no og av selskapet Tripletex AS.

Systemet Agro Økonomi vil fra mai 2018 ha en egen databehandleravtale.

Ved å bruke dette nettstedet samtykker du til bruk av informasjon om deg som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Personvern

Under har vi samlet noen spørsmål og svar som forklarer hvordan og hvorfor vi samler inn og benytter informasjon om våre brukere, og hvordan vi tar hensyn til personvern.

Hva er personlig data?

Personlig data er data som er knyttet til, relatert til eller kan identifisere en person.

Hva er “behandling” av personopplysninger?

“Behandling” betyr enhver bruk av personopplysninger, som innsamling, registrering, deling, lagring, analyse og lignende.

Hva er en “behandlingsansvarlig”?

Dette er den som bestemmer formålet med behandlingen av personopplysninger og hvilke hjelpemidler som skal brukes. Dette er vanligvis en virksomhet.

Hva er en “databehandler”?

Dette er den som behandler personopplysninger på oppdrag fra den behandlingsansvarlige. Dette er vanligvis en virksomhet, som for eksempel systemet Agro Økonomi.

I dag plikter den behandlingsansvarlige å følge loven, mens databehandleren plikter å følge databehandleravtalen mellom den behandlingsansvarlige og databehandleren. Loven pålegger begge parter å ha en slik avtale.

Hvilke opplysninger samler vi om deg?

Dette er opplysninger du selv oppgir når du registrerer deg på www.agro.no eller er i kontakt med salg og support enten via e-post eller chat.

Cookies blir lagret og sender anonym bruksinformasjon når du besøker våre nettsider. Dette er informasjon om hvilken side du ser på, dato og tid, hvilken nettleser/versjon du bruker og din maskins IP-adresse. Disse opplysningene blir ikke brukt til å identifisere deg som person.

Hva brukes informasjonen til?

-Salg

-Support

-Markedsføring

-Forbedring av tjenesten

-Statistikk

 

Hvor lagrer vi informasjon om deg, og hvor deler vi informasjonen om deg med andre?

Vi lagrer våre kundedata i systemet Agro Økonomi og benytter Google Mail til kommunikasjon. Videre deles kundeinformasjonen med systemet Mailchimp som er vårt markedsføringsverktøy.

Markedsføring og spørreundersøkelse

Vi kan sende deg nyhetsbrev og informasjon om Agro Økonomi. Du kan selv melde deg av denne tjenesten enten via lenke i nyhetsbrev eller ved å kontakte oss.

All markedsføring vi sender ut, følger markedsføringsloven.

Innsyn og retting

Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Innsyn kan fås ved å sende en henvendelse til Agro Økonomi Support. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven.

Oppbevaring og sletting

Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer.