Om oss

Agro Økonomi er leverandør av programvare for administrasjon og økonomi. Vi har levert mer enn 7500 økonomisystemer til næringsdrivende og regnskapskontorer over hele landet siden oppstarten i 1986.

Vår målsetting er å levere løsninger som er enkle å bruke, smidige, rimelige og som gjør økonomistyring litt kjekkere.

Med våre modulbaserte løsninger betaler du kun for de funksjonene du trenger. Med Agro Økonomi får du full økonomisk kontroll, trygghet og en av markedets beste brukerstøtte.

Agro Økonomi er kåret til best i test på skatt, og hele 98 % av våre kunder anbefaler oss til andre. Vi har solid kompetanse, erfaring og stort fokus på produktutvikling. Vi ønsker å være i forkant med å sette nye funksjoner i system.

Agro Økonomi var spesielt tilpasset landbruket da vi ble etablert. Vi innførte standard kontoplan som en av de første i Norge og har nå kunder i alle typer næringer. Våre løsninger blir brukt av alt fra småbedrifter til store aksjeselskaper.

Agro Økonomi er heleid av Visma, og videreutvikles i samarbeid med økonomisystemet Tripletex. Fokuset for videreutvikling er ny funksjonalitet, brukervennlighet, effektivitet og å flytte Agro Økonomi smidig over til skyen. Agro Økonomi sine to kompetansesenter, i Øst og Vest, leverer selvfølgelig brukerstøtte på samme høye nivå som alltid.