Om oss

Helt siden oppstarten i 1986 har Agro Økonomi levert et av markedets beste landbruksløsninger innen økonomi for næringsdrivende og regnskapskontor over hele landet. Og nå satser vi som aldri før!

Satser i skyen

Sammen med Tripletex løfter vi stadig mer av Agro Økonomi opp i skyen. Tripletex AS er et heleid norsk selskap som har utviklet og fortsatt forbedrer bransjens mest fremtidsrettede økonomisystem, og har lang fartstid innen skybaserte løsninger.

Vår målsetting er å levere løsninger som er enkle å bruke, smidige, rimelige og som gjør økonomistyringen litt kjekkere. Sammen med Tripletex, og med Visma i ryggen, er vi trygge på at dette er mulig, og vi retter fokuset mot ny funksjonalitet, brukervennlighet, effektivitet og å få Agro Økonomi opp i skyen.

Våre kunder

Agro Økonomi har kunder over hele landet, fordelt på alle mulig bransjer og næringer. Hele 98% av kundene i Agro Økonomi er så fornøyd med systemet at de gjerne anbefaler det videre, og per nå har vi over 400 regnskapskontor og 5000 enkeltbrukere fra hele landet i systemet.

(Agro Økonomi er heleid av Visma, og videreutvikles i samarbeid med økonomisystemet Tripletex.)