Lønn og reiseregning

Det funksjonelle lønnssystemet sparer bedriften for kostnader og legger til rette for enkle og oversiktlige lønnsutbetalinger. Du velger selv om du vil utbetale fast månedlig lønn, timelønn eller for eksempel basert på månedlig omsetning. De ansatte fører reiseregninger og utlegg uansett hvor de er.

Viktigst av alt: regnskapet er alltid oppdatert og gir deg full oversikt til enhver tid.

Reiseregning

Intuitiv reiseregning/ansattutlegg-funksjonalitet i moderne app

Lønnskjøring

Lønnkjøring med støtte for fastlønn og timeslønn

Integrasjon mot Altinn

For innhenting av skattekort og innsending av a-melding

Automatisk beregning

Smart reiseregningfunksjonalitet som automatisk beregner kilometer og bomringkostnader

Kontroll

Lønnsystemet holder oversikt over skyldig skattetrekk og arbeidsgiveravgift i slutten av hver termin

Samløst integrert

Lønnsystemet er naturligvis sømløst integrert med Agro Økonomi

Kundehistorier

Fornøyd med Agro Økonomi og Tripletex

 Den siste versjonen av Agro er det beste fra to verdener. De har beholdt årsoppgjør og skatt som alltid har vært svært gode moduler i Agro og kombinert det med lønn og dokumentsenter fra Tripletex sier Roger Hisdal fra Hisdal Regnskap.

Agro24 er en nettbasert løsning for faktura, timeføring, dokumentmottak og regnskapsrapporter. I tillegg kjøres lønn via skyløsningen, Tripletex, som er sømløst integrert i Agro Økonomi. Systemet sørger for at alt er tilgjengelig uansett om du logger deg på fra mobil, nettbrett eller datamaskin.

Gårdsregnskapet ble enklere og biligere med skyløsning

Gårdbruker Ole Kristian Sylling gikk over til Agro Økonomi for å kunne gjøre flere regnskapsoppgaver selv og spare penger. Regnskapsføreren hans er ikke lei seg for å ha mistet arbeidsoppgaver. Tvert imot mener Erling Marthinsen i Økonomiservice AS at dette er framtida for både regnskapsfører og bonde.

– Agro Økonomi er et komplett program for både små og mellomstore bedrifter, og det er veldig enkelt å dele dokumenter som skal bokføres nå som dokumentsenteret er skybasert, forklarer Erling.