Agro Time

Et enkelt verktøy for din timeregistrering
Mange virksomheter plikter i dag å registrere timer. Agro Time gir deg grunnlaget for fakturering og avlønning. Du får kontroll over timeregistrering i en travel hverdag. Agro Time lar deg opprette egne kundebaser for god oversikt og legger grunnlaget for enkel utfakturering og/eller utlønning. Det gir deg muligheten til å opprette unike aktivitetskoder for registrering av timer.

Med Agro Økonomi har du et anker for timeregistreringen, og kundereskontroen vil bli tilgjengelig i Agro Time. Da vil du enkelt kunne eksportere timene til Agro Faktura. Der mottas de som en ordre som kan redigeres før den faktureres.

Programmet er utviklet for å være funksjonelt, brukervennlig og tidsbesparende.

Agrodata sine programmer passer for alle næringer, og er spesielt godt egnet til kombinasjon av flere næringer. Se prisliste.

Slik kommer du i gang:
Installer Agro Økonomi fra startsiden og du har tilgang til alle moduler i programpakken, inkludert Time.

Uten lisens fungerer programmet som en såkalt demoversjon. Du kan likevel bokføre dine reelle bilag og dermed få et godt innblikk i hvordan programmet fungerer i praksis.

 

Funksjoner Agro Time:

  • Registrerer starttid, stopptid og medgått tid for en arbeidsoperasjon. Enkel kontroll over timeregistrering i en travel hverdag.
  • Rapporterer tidsbruk på alle ansatte, pr. kunde, pr. arbeidstype etc. Fantasien er begrensingen
  • Eksporterer timer til ordre/faktura og til lønnsmodulen for videre produksjon av faktura og avlønning

 

Øvrige funksjoner

Lag grunnlag for avlønning

Enkel timeføring på separate prosjekter

  • Dersom man bruker Agro Økonomi får man et anker for timeregistreringen, og kundereskontroen vil bli tilgjengelig i Agro Time. Da vil man enkelt kunne eksportere timene til Agro Faktura, hvor de mottas som ordre som kan redigeres før de faktureres