Agro 24

Agro Økonomi ligger i skyen med tjenesten Agro24. Her er modulene lønn, faktura, timeliste, dokumentsenter og rapporter til regnskap tilgjengelig.

Fordelen med å ha modulene i skyen er at de er tilgjengelig overalt; både på PC, nettbrett og mobil så lenge du har tilgang til internett. Du får tilgang ved å logge deg på en nettside som har adressen agro24.no.

Det er det 100 % skybaserte selskapet Tripletex som i dag styrer utviklingen av Agro Økonomi, og fokuset ligger på å stadig forbedre skytjenestene og legge til nye moduler i skyen.

Agro 24 Lønn

Denne tjenesten er tilgjengelig som skytjeneste via Agro 24 og tallene herfra er også speilet i Agro Økonomi. Fordelen med dette er at alt av data blir overført direkte til regnskapet fra skyen, slik at du har med deg lønnsregnskapet ditt overalt.

Agro 24 Faktura

Her har du i dag to valg, enten å benytte skyen eller benytte deg av Agro Økonomi. Ved å benytte Agro 24 Faktura så har du naturligvis mulighet til å fakturere på farten- om du så skulle være ute på jobb, i åkeren eller fjøset. I tillegg er også systemet svært enkelt og intuitivt å bruke, slik at du kan spare tid brukt på fakturering.

Agro 24 Timeliste

Hvis du har ansatte som fører timer, så er dette løsningen for deg! Med Agro 24 Timeliste kan de ansatte enkelt føre timer uansett hvor de befinner seg så lenge de har tilgang til en nettleser (også på mobil), i stedet for å logge seg på programmet på skrivebordet på pc-en. Dette gjør at de kan føre timene rett etter at arbeidet er utført, og reduserer muligheten for at feil antall timer føres.

Agro 24 Dokumentsenter

Dokumentsenter er kun i tilgjengelig i Agro 24, og lar seg sende inn elektroniske bilag direkte inn til bokføring på en enkelt og fleksibel måte.

I løpet av våren kommer det en ny versjon av dokumentsenteret i regi av Tripletex, hvor du kan sende og laste opp bilag, og betale via remittering og bokføre direkte i Dokumentsenteret. Dette er vi sikker på at kommer til å forenkle hverdagen din betraktelig!

Agro 24 Rapport

Det er også tilgang til regnskapsrapporter i skyen. Her kan du hente ned rapporter, og enkelt få oversikten over hva som er ført uansett hvor du skulle befinne deg. På denne måten kan du raskt oppdatere regnskapsfører, revisor eller banken dersom de skulle trenge tallene fra ditt regnskap på kort varsel.

 

Har du spørsmål angående Agro 24, ta gjerne kontakt via e-post eller tlf:

kundeservice@agro.no eller tlf 22 83 60 00