man_holding_poster___psd_download_by_cm96-d4pdzhq

Om oss

Agrodata er leverandør av programvare for administrasjon og økonomi. Vi har levert mer enn 7500 økonomisystemer til næringsdrivende og regnskapskontorer over hele landet.

Vår målsetting er å levere løsninger som er enkle å bruke, smidige, rimelige og som gjør økonomistyring litt kjekkere.

Med våre modulbaserte løsninger betaler du kun for de funksjonene du trenger. Med Agrodata får du full økonomisk kontroll, trygghet og en av markedets beste brukerstøtte.

Agrodata er kåret til best i test på skatt, og hele 98 prosent av våre kunder anbefaler oss til andre. Vi har solid kompetanse, erfaring og stort fokus på produktutvikling. Vi ønsker å være i forkant med å sette nye funksjoner i system.

Agrodata var spesielt tilpasset landbruket da vi ble etablert i 1986. Vi innførte standard kontoplan som en av de første i Norge og har nå kunder i alle typer næringer. Våre løsninger blir brukt av alt fra småbedrifter til store aksjeselskaper.

Agrodata består av et sentralt administrasjons- og utviklingsselskap i Bergen og to kompetansesenter i henholdsvis Horten og Volda. Agrodata vil gi deg tid til å løse dine oppgaver ved å være en trygg, kunnskapsrik og hjelpsom leverandør av økonomisystemer.